Rólunk

A Megmozgatlak missziója, hogy kivétel nélkül minden gyermeknek sportolási lehetőséget biztosítson nemtől, ügyességtől és fizikai adottságoktól függetlenül 4-től 12 éves korig felölelve több sportág oktatását.

Elsősorban szabadidős, rekreációs, tehetséggondozó és sportág választó jelleggel és nevelő célzattal minél több fiatalt megmozgasson, és segítsen megtalálni a gyermekhez leginkább illő sportágat.

A labdarúgáson kívül a gyermekek belekóstolhatnak a kézilabda és a kosárlabda alapjaiba játékos jelleggel megfűszerezve azt atletikus képzéssel.

A Megmozgatlak célja, hogy a gyermekeket kimozdítsa az elektronikus kütyük világából, megszerettesse a testmozgást, és nevelje a fiatalokat, valamint egy olyan kapcsolatrendszert építsen ki az egyesületek között, ami segít megtartani minden gyermeket a sport világában, és a képességeiknek megfelelő sportág irányába terelje őket. Ezen kívül segítse az egri testnevelési mozgalmat, az iskolai, amatőr, rekreációs és versenysportot egyaránt.

Nálunk a játék szeretete áll a középpontban, ahol a gyermekek élvezetes és izgalmas gyakorlatok mellett tapasztalhatják meg a testmozgás okozta örömöt, tanulhatnak meg csapatban dolgozni, és ismerkedhetnek meg különböző sportágakkal.